Najnovije vesti

TRENER IGOKEE POBESNEO I UDARIO NA IGRAČE: Razmažena DERIŠTA, samo ih pare zanimaju!
Foto: Igokea/Nikola Vuruna

POSLE PORAZA OD MEGE

TRENER IGOKEE POBESNEO I UDARIO NA IGRAČE: Razmažena DERIŠTA, samo ih pare zanimaju!

Košarka

Trener Igokee Dragan Bajić grmeo je posle poraza svog tima od Mege u Laktašima.

Igokei je to osmi poraz u sezoni ABA lige, uz samo jednu pobedu, i zakucana je za dno tabele.

Bajić nije birao reči posle današnjeg neuspeha, osuo je drvlje i kamenje po igračima.

"Ovo je grupa razmaženih derišta, uljuljkali su se, imaju hrane i dobrih para i samo ih to zanima", rekao je Dragan Bajić.

Igokea je uoči početka sezone osetno pojačala tim, bar je tako delovalo na papiru, i imala je velike ambicije.

"Ćutao sam mesec dana, ali više neću. Što se tiče njihove profesionalnosti i odnosa prema igri, toga nema nigde. Morao sam ovim pristupom da im priđem jer se klub nalazi u teškoj sitaciji. Evidentno je da do njih ništa ne dopire, ne poštuju drugarski pristup, njih samo interesuje novac. Neodgovorni su i mogu reći da u svojoj karijeri nisam radio sa ovakvim igračima. Nismo imali ni širinu. Trebao nam je svaki igrač. Žalosno je kad ja moram da tražim energiju od Simeunovića, Talića i Ilića. Ilić nije zbog povrede trenirao sedam dana, ali je opet, dok je imao snage, unosio energiju. Bilo je puno početničkih grešaka od jako iskusnih igrača i mislim da je u tome razlog poraza".

Bajić ne zna kako će klub reagovati na sve ovo.

"Nisam čovek koji će se predati, ali zaista nisam na ovakvu grupu igrača navikao. Neka budem ja taj krivac, ali nisam u još naišao na ovakvu grupu ljudi. Ne znam da li će biti rezova, o tome će odlučivati ljudi koji vode klub, koji obezbeđuju novac, ali sa ovakvim pristupom igrača i njima je teško", zaključio je Bajić.

(Kurir sport)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...