Dangubić i Krstić u Megi

Egzodus iz Vršca

Dangubić i Krstić u Megi

Košarka -
Dangubić je igrao za reprezentaciju na tek završenom U-20 Evropskom prvenstvu u Sloveniji, a bilo bi iznenađenje da se dogodine na istom takmičenju ne nađu i on i Krstić.

Još dvojica mladih košarkaša napustila su Hemofarm. Nemanja Dangubić i njegov imenjak Krstić, novi su članovi beogradske Mega Vizure. Dangubić je igrao za reprezentaciju na tek završenom U-20 Evropskom prvenstvu u Sloveniji, a bilo bi iznenađenje da se dogodine na istom takmičenju ne nađu i on i Krstić.

Mega je time najavila stvaranje interesantnog tima za sledeću sezonu (mada su mnogi pozajmljeni igrači vraćeni matičnim klubovima), dok Hemofarm postaje iz dana u dan sve slabiji i pitanje je da li će biti među favoritima čak i u Košarkaškoj ligi Srbije.

Egzodus iz Vršca počeo je januarskom prodajom Borisa Savovića Galatasaraju, nakon toga su otišli gotovo svi iskusniji igrači, a ovog leta je došao red na juniore i mlađe seniore.Centar Nikola Milutinov (17) prešao je u Partizan, kao i odlični trener mlađih kategorija Žarko Vučurović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track