DRAGAN ŠAKOTA PRED MILANO: Očekujem interesantnu  evroligašku utakmicu
Foto: Starsport©

EVROLIGA

DRAGAN ŠAKOTA PRED MILANO: Očekujem interesantnu evroligašku utakmicu

Košarka -

Trener košarkaškog kluba Crvena zvezda Dragan Šakota rekao je danas da je Milano u prednosti, ali da želi dobru i lepu utakmicu u Italiji.

"Očigledno da je ekipi Milana cilj plej-of Evrolige, u gornjem su delu tabele, sa druge strane, učinak u domaćoj ligi im je slab, što je čudno sa takvim sastavom i trenerom. Nemamo izbor, ABA nam je prioritet, to što jeste, i nismo u istoj situaciji poredeći njih koji imaju ugovor i igraće Evroligu i sledeće sezone, i nas", rekao je Šakota za sajt kluba.

Zvezda će gostovati Milanu u 12. kolu Evrolige.

"Veliki respekt prema treneru Etoreu Mesini, imaju jak sastav, igraju moderno, menjaju odbrane u zavisnosti od napadača, odgovaraju svim vrstama taktike. Jasno je da imaju visoke ciljeve i očekujem interensatnu evroligašku utakmicu, voleo bih da odigramo jedan dobar, lep meč u Milanu", kazao je Šakota.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić je rekao da njegovu ekipu čeka teška utakmica protiv kvalitetnog rivala koji igra dobro u Evroligi.

"Idemo da igramo što bolje i probamo da pobedimo. Poraz u Ljubljani nas nije poremetio i očekujem da pokažemo dobro izdanje. Volim da igram u Milanu, lepa dvorana sa dobrom atmosferom, imaju na svim pozicijama kvalitetne igrače, individualno su jaki, ali moraćemo da nametnemo svoj ritam i pokušamo da pobedimo", rekao je Dobrić.

Utakmica u Milanu igraće se sutra od 20.45.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track