ČLAN KUĆE SLAVNIH NA BIROU RADA! Legendarna Razija Mujanović godinama čeka posao, čistog obraza, gorda i dostojanstvena!
Foto: Printscreen N1

džabe joj sve zasluge i titule

ČLAN KUĆE SLAVNIH NA BIROU RADA! Legendarna Razija Mujanović godinama čeka posao, čistog obraza, gorda i dostojanstvena!

Košarka -

Da nije tužno, sramotno i poražavajuće, bilo bi za rubriku verovali ili

Nekadašnja košarkašica, legendarna Razija Mujanović, zahvaljujući izvanrednim rezultatima u reprezentaciji bivše države, ali i u domaćim i inostranim klubovima u kojima je igrala, uvrštena je i u Kuću slavnih FIBA, čak tri puta je bila proglašena za najbolju košarkašicu u Evropi, a u Bosni i Hercegovini je 11 godina na birou

Mujanovićeva nikada nakon prestanka igranja košarke, nije dobila mesto koje zaslužuje.

Ono je što najporaznije jeste da je vlasnica najvećih trofeja danas na birou za zapošljavanje. Otkrio je to u svom statusu na Facebooku Muhamed Kovačević, novinar Impulsa:

"Za kraj nove godine spektakl! U ilidžanskom birou za zapošljavanje sretnem Raziju Razu Mujanović, ženskog Medžika Džonsona i članicu Evropske košarkaške kuće slavnih. Za ovih 15 godina, koliko sam na birou, nagledao sam se svakakvog sveta. U redovima čekajući da im se overi karton, sa mnom su stajali i magistri mašinstva, doktori psihologije, magistri biohemije, magistri poljoprivrednih nauka, magistri saobraćajnih nauka, pa sve do nekvalifikovane radne snage, ali nikad ovakva legenda.Razi bi bilo isplativije da, umesto što je ušla u kuću slavnih, ušla u č*ar nekog lokalnog tzv. političara. Ali pošto je Raza golema i konstrukcijski i karakterno, ona časno stoji na birou, dajući do znanja da u sadašnjem vremenu, pored ovako sposobnih budžetlija, nema ništa časnije nego biti u redu na birou s takvim legendama. Ako Bog da, ne još zadugo, ni na birou niti bilo gde ostalo - napisao je Kovačević.

Razija je potom u izjavi za "Avaz" potvrdila da je na birou, i to već oko 11 godina, otkako se vratila iz inostranstva. Sadašnji posao, potvrdila je Mujanović, radi na osnovu ugovora o delu.

" Baš sam išla da se prijavim. A ja se više ne uzbuđujem zbog toga i navikla sam. Dođem, stanem u red, obavim šta treba. Do sada mi nisu ponudili neki posao preko Zavoda za zapošljavanje, a ne znam kome su ga ikada ponudili. Ali, pravo da vam kažem, šta me briga, ne mogu se više ni prepirati niti naduravati "rekla je legendarna Razija Mujanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track