SVI SE LOŽE NA PARTIZAN! Crno-beli najpopularniji u Evropi!
Foto: Starsport

EVROKUP

SVI SE LOŽE NA PARTIZAN! Crno-beli najpopularniji u Evropi!

Košarka -

Partizan je uspeo da se vrati na veliku košarkašku mapu, a spektakularna pobeda protiv Virtusa izazvala je pravu euforiju među pristalicama crno-belih.

Naravno svi pričaju koliko Partizan može u Evrokupu, a nakon ove pobede mnogi su ubeđeni da može do samog kraja. Sa timse slaže i bivši selektor Srbije, trener Virtusa i legenda crno- belih Aleksandar Đorđević "Partizan je sigurno jedan od favoriza za osvajanje Evrokupa. Kao oluja su napali tržište, napravili ekipu, izvrstan trener, predsednik Ostoja radi sjajan posao, Nikola Lončar se dokazuje i na novom terenu", rekao je Đorđević. i poželeo povratak u Arenu u finalu sa Partizanom. Trinkijeri je naravno spustio loptu na zemlju "Jasno, ovo je samo jedna utakmica", ponavljao je Trinkijeri. 'Jasno, ovo je samo jedna utakmica", ponavljao je italijanski stručnjak.

Oni su i dalje prvi favorit za osvajanje Evrokupa. Ovo je jedna utakmica u specifičnoj situaciji. Odigrali smo najbolju utakmicu, sa najboljim navijačima na svetu. Branili smo naš teren i idemo dalje", objasnio je Italijan.

foto: Starsport©

On i dalje Virtus smatra za prvog favorita, ali sigurno da je Partizan u krugu favorita.

Na kraju krajeva, Lokomotiva iz Kazanja je slovila za ekipu koja je među najboljima u grupi, ali nije prošla prvi krug. Zbog toga, crno-beli, koje pored Virtusa, čeka još jedan italijanski klub Trento, ali i opasna Darušafaka imaju dosta razloga da sa optimizmom gledaju ka narednim mečevima. Šta kažu kladionice? Virtus je ostao prvi favorit, ali sada sa kvotom 5, Unikaha je na 5.5, Partizan je treći sa 6.50, slede Uniks Kazanj sa 8.00, mnogo manje šanse imaju Morabank Andora, Galatasaraj, Venecija, Huventud.

Zanimljivo da Partizanovog narednog protivnika posmatraju kao najslabijeg u takmičenju što ništa ne znači. Trento ima kvotu 41, koliko i Ritas. Recimo i to da je u ovom trenutku prema specijalizovanim sajtovima za kvote, Partizan najpopularnija opklada za osvajača Evrokupa na kvotu 6.00.

foto: Starsport©

Hajde da verujemo da kladioničari znaju svoj posao, a igrači prate osećaj.

U svakom slučaju pobeda protiv Virtusa, način na koji je ostvarena, ponovo je pažnju Evrope skrenula na crno-bele.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track