ZVEZDA SPAVA U ARENI: Dva meča za tri dana u Beogradu
Foto: @starsport

Evroliga

ZVEZDA SPAVA U ARENI: Dva meča za tri dana u Beogradu

Košarka -

Poslastica za navijače Crveno-beli večeras dočekuju Žalgiris (19.00), a u petak Albu u istom terminu

Dva spektakla u tri dana! Crvena zvezda večeras dočekuje Žalgiris u 19. kolu Evrolige, a već u petak u Arenu stiže Alba u meču 20. kola elitnog takmičenja.

Serija od četiri vezane pobede u Evroligi mogla bi da ove nedelje dogura i do šest! Za to je potrebno da Delije ispune Arenu i da izabranici Dragana Šakote na terenu imaju veliku energiju i koncentraciju. Ako bi Zvezda pobedila Litvance i Nemce, našla bi se u sjajnoj situaciji u borbi za plasman u top 8. Crveno-beli trenutno drže osmu poziciju sa skorom od po devet pobeda i poraza. Nova dva uspeha predstavlja bi džinovski korak ka velikom uspehu - mestu među osam najboljih timova u Evropi.

foto: @starsport

Crveno-beli su u ponedeljak počeli paklenu nedelju u kojoj igraju čak tri utakmice u pet dana! Protiv Mege nije bilo većih poteškoća za crveno-bele, lako su došli do dosta bitne pobede u ABA ligi i već razmišljaju o Žalgirisu. - Pakleni raspored nas prati tokom čitave sezone, ne samo u ovoj nedelji, tako da smo se na neki način i navikli. Otuda su neki kiksevi normalna posledica svega toga. Na nama je da ih svedemo na minimum, pa se nadamo da će tako biti ubuduće - kažu u Crvenoj zvezdi.

Pobeda za zelenim stolom Zvezdi vraćen bod u ABA ligi

Košarkaška utakmica ABA lige Budućnost - Crvena zvezda u Podgorici i dalje nije zvanično registrovana rezultatom 20:0. Kako sada stvari stoje, najverovatnije će biti određen novi termin odigravanja meča. Komisija za žalbe ABA lige donela je odluku da se Crvenoj zvezdi vrati oduzeti bod i smanji novčana kazna sa 20.000 na 15.001 evro. Crvena zvezda je posle ovoga ekspresno reagovala, izdavši saopštenje u kojem se kaže da je ovo samo još jedna pobeda kluba.

Kurir.rs

Foto: @starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track