izjave posle meča

KOŠARKAŠI PARTIZANA POSLE DERBIJA: Nemamo vremena da razmišljamo o Zvezdi, okrećemo se Bolonji! KURIR TV

Košarka -

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da njegova ekipa nema vremena da žali zbog večerašnjeg poraza od Crvene zvezde.

"Pored nekih praznih minuta, mislim da smo igrali dobro i čvrsto. Nemamo vremena da žalimo i razmišljamo o porazu jer sledi Virtus. Moramo da se okrenemo i radimo. Da se 'rifrešujemo' i odemo u Bolonju da probamo da dobijemo", rekao je Veličković novinarima.

Partizan je poražen od Zvezde rezultatom 92:86 u 18.

"Čestitao bih Zvezdi na pobedi. Neizvestan derbi, kako smo i očekivali", kazao je Veličković.

Govoreći o atmosferi i uvredama navijača Zvezde, Veličković je naveo da je navikao i da igra za svoj klub, kao i da želi da da maksimum kako što to radi ceo život.

"Ne remeti me to, više sam i oguglao", istakao je Novica Veličković.

On je rekao da igrači Partizana još nisu svesni koliko kvaliteta ima njihov tim.

Veličković je naveo da očekuje dobru podršku u Bolonji, gde Partizan čeka teška utakmica protiv ekipe u čijem je timu Miloš Teodosić..

"Virtus je dobra ekipa sa Teom, koji je ekstra klasa i koji pravi razliku. Pravio bi je gde god da igra u Evropi. Biće teška utakmica, ali probaćemo da dobijemo tamo", naveo je kapiten crno-belih.

Njegov saigrač Nemanja Gordić takodje je čestitao Zvezdi na pobedi.

"Mislim da je bila dobra utakmica za publiku. Izgubili smo u skoku i zbog ničijih lopti koje su pripadale Zvezdi, a kojoj smo i dali previše slobodnih bacanja. Poklonili smo im šest do osam bacanja i to je odlučilo", rekao je Gordić.

Po njegovim rečima, poraz od Zvezde neće poremetiti Partizan pred važnu utakmicu sa Virtusom u Evrokupu, a potom i Budućnosti u ABA ligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track