NIKOLA JOKIĆ NAKON POBEDE NAD JUTOM: Često nas potcenjuju... (VIDEO)
Foto: AP

nba

NIKOLA JOKIĆ NAKON POBEDE NAD JUTOM: Često nas potcenjuju... (VIDEO)

Košarka -

Denver je uspeo da savlada Jutu iako je u rosteru imao samo sedam igrača ali je na raspolaganju imao Nikolu Jokića koji je bio veoma raspoložen za igru.

"Mogli smo samo da izađemo na teren i da se nadamo. Ali, dobro smo se zabavljali, što je dobar put ka pobedi. U drugom poluvremenu smo uspeli da se vratimo u meč i da stvorimo sebi šansu za pobedu i iskoristili smo je. Pogodili smo neke dobre šuteve i bacanja na kraju", rekao je posle meča Nikola Jokić.

"Mislim da niko nije mislio da možemo da pobedimo. Sav pritisak je danas bio na njima. Imali smo sedam zdravih igrača i svi su dali sve od sebe, svi su bili tu. Jednostavno nismo želeli da odustanemo, nismo želeli da sutra ustanemo i mislimo da smo mogli da pobedimo. Jednostavno smo izašli i dali sve od sebe", ispričao je Jokić.

Novi tripl-dabl svrstao je Jokića među samo devet igrača u NBA koji su meč završavali sa 30-20-10.

"Jednostavno, budeš agresivan, budeš vođa. Džamal je odigrao odličan meč, hrabrio nas je sve vreme", rekao je Jokić.

Na konstataciju novinarke da je Meloun prvi put slavio na gostovanju Juti od kada je trener Denvera, Jokić je bio malo iznenađen:

"Onda je i meni. Mnogo nam ovo znači. Oni su sjajan tim, posebno kod kuće. Imaju dobrog trenera, znaju šta rade. Ako pogledate nekoliko naših poslednjih utakmica, često nas potcenjuju, al jasno je da nećemo odustati nikada", zaključio je Jokić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja