ZAŠTO JE OVO UTAKMICA VISOKOG RIZIKA: Mornar izdao saopštenje pred dolazak Crvene zvezde
Foto: Mornar /Media PRO

U PONEDELJAK U BARU

ZAŠTO JE OVO UTAKMICA VISOKOG RIZIKA: Mornar izdao saopštenje pred dolazak Crvene zvezde

Košarka -

Košarkaški klub Mornar saopštio je danas da ničim nije doprineo da utakmica protiv Crvene zvezde bude proglašena visokorizičnom.

"I odmah da kažemo: nažalost, jer Mornar ničim nije doprineo da utakmica dobije takav 'epitet'", navodi se u saopštenju crnogorskog kluba.

Utakmica Mornar - Crvena zvezda u 19. kolu ABA lige igraće se u ponedeljak od 18.00 u Baru.

Mornar je objavio da su ulaznice prodate za samo dva sata i da će hala Topolica biti puna, uz žaljenje zbog toga što dvorana nema veći kapacitet "jer bi i 10.000 karata bilo rasprodato".

Klub iz Bara je zamolio navijače da dođu što ranije da se ne prave gužve, a zbog detaljnog pretresa koji je neophodan, i da će ulazi biti otvoreni dva sata pre početka utakmice.

Navijači su obavešteni da niko neće moći da uđe bez karte i da se striktno drže numerisanog mesta koje će biti proveravano na ulazu u dvoranu, ali i sektor u kom se nalazi sedište.

"Podsećamo i navijače s godišnjim kartama da samo oni mogu da uđu u dvoranu sa svojom kartom. U skladu sa pravilima ABA lige zabranjeno je unošenje transparenata u dvoranu", dodaju iz Mornara.

Mornar je istakao da je klubu drago što se našao "rame uz rame" sa najboljima u ABA ligi.

"Na kraju, drago nam je što se naš klub našao rame uz rame sa najboljim klubovima ABA lige i što će oči celokupne sportske javnosti u regionu, dakle, ne samo košarkaške, biti uprte u našu dvoranu i naš klub, kao organizatora ove, verujemo, po svemu, spektakularne utakmice. Ali, i pored naše maksimalne korektnosti, koju smo više puta demonstrirali tokom minule tri i po godine otkako se takmičimo u ABA ligi, prepoznajemo neke pokušaje koji bi trebalo da nas izbace iz koloseka, kako ne bismo pomrsili račune onima koji su sebe unapred videli u plej-ofu. Učinićemo sve da im, u korektnoj i fer borbi, kao i uvijek kad su Mornar i Bar u pitanju, upravo pomrsimo te račune", navodi se u saopštenju Mornara.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track