Najnovije vesti

SKANDAL U BARU! Poznatom navijaču Mornara zabranjen ulaz na utakmicu jer je nosio šal sa Zvezdinim grbom!
Foto: Printscreen

neverovatne scene u cg

SKANDAL U BARU! Poznatom navijaču Mornara zabranjen ulaz na utakmicu jer je nosio šal sa Zvezdinim grbom!

Košarka

Poznati barski zubar i nekadašnji odbornik u Skupštini opštine Bar Srđan Kalinić objavio je putem društvene mreže Facebook da mu nije bilo dozvoljeno da uđe na utakmicu Mornar - Crvena zvezda.

Kalinić je napisao da je nosio dva šala - jedan Mornara i jedan Zvezde, da ima sezonsku kartu, ali da mu je obezbeđenje pokazalo da ne može da uđe.

" Rastao sam sa Mornarom, svake godine kupujem sezonske karte za mene i suprugu. Nikada i nigdje bilo kakav incident nisam napravio. Momak iz obezbjeđenja mi je rekao da moram skinuti Zvezdin šal. Ja sam kazao da ni jedan šal neću da skinem i da mi omoguće izlaz u tom slučaju", ispričao je Kalinić "Vijestima".

Kalinić je dodao i da je video trenera Mornara Mihaila Pavićevića tokom te situacije i da je ovaj slegnao ramenima i rekao da ne može tu ništa. Naveo je da je uvijek na utakmice između Mornara i Zvezde dolazio sa oba šala i da je ovo prvi put da mu nije dozvoljeno da uđe.

Na utakmici je bio veliki broj drugih gledalaca sa jasnim Zvezdinim obeležijima koji su bez ikakvih problema prisustvovali meču.

Prema propozicijama ABA lige, na samom ulazu se navijači ne smeju pojavljivati sa obeležijima gostujućih ekipa. Većina navijača zbog toga obeležja nosi skriveno i otkrije ih po ulazu na tribine.

Iako je utakmica bila proglašena za utakmicu visokog rizika, atmosfera je bila bez ikakvih i znakova incidenata i prošla je u najboljem redu.

U saopštenju Mornara uoči utakmice je navedeno je zabranjeno unošenje transparenata u dvoranu.

Trener Mornara Mihailo Pavićević je nakon duela dva tima u Beogradu krajem novembra, ljut zbog nesportskog poteza Zvezdinih igrača, rekao da u dvoranu u Baru neće ući više niti jedan navijač Zvezde.

Kurir sport / Vijesti.me

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...