SRPSKI TRENER PODIŽE SIDRO: Željko odbio dve Fenerove ponude!
Foto: EPA/ERDEM SAHIN

TURSKA

SRPSKI TRENER PODIŽE SIDRO: Željko odbio dve Fenerove ponude!

Košarka -

Dok prolazi sezona, koja posle mnogo godina navijačima Fenebahčea više kida nerve nego što donosi radosti, u Turskoj sve glasnije spekulišu o tome da li će srpski stručnjak Željko Obradović ostati na klupi aktuelnog šampiona i naredne takmičarske godine.

Ako je verovati TV komentatoru na TRT spor Muratu Muratonogluu, Obradović je tokom aktuelne sezone odbio dve ponude za produženje ugovora s turskim gigantom, što kod navijača budi zebnju da će njihov ljubimac podići sidro krajem juna, kada mu prestaju sve obaveze prema klubu.

Možda zato i nije slučajno što su nakon objave poznatog novinara mediji počeli da pišu o mogućem nasledniku, a tu kao prvi pik figurira Obradovićev dugogodišnji saradnik i kum Dimitris Itudis, koji trenutno vodi vladajućeg prvaka kontinenta moskovski CSKA.

Fenerbahče se trenutno mimo svih ranijih očekivanja nalazi na deobi osme pozicije u Evroligi, ali bi poslednja pobeda u Valensiji mogla da bude odlučujuća u borbi za plasman u plej-of jer su Španci bili direktni konkurenti za to mesto. Do kraja regularnog dela lige ostalo je još osam kola.

Kurir Sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track