Najnovije vesti

iskreno

UROŠ LUKOVIĆ SE JAVIO IZ KARANTINA: Teško podnosim ovo, ni vesti ne čitam, samo igam soni po ceo dan! VIDEO

Košarka

Košarkaš Mornara iz Bara, a nekada igrač Partizana, Uroš Luković priznaje da mu je izolacija jako teško pala.

Luković je u razgovoru za Arena sport otkrio zašto ne prati medije, kako se bori sa izolacijom, kao i kakva očekivanja ima od završetka sezone ABA lige.

"Po ceo dan vreme provodim na "soniju" i "Instagramu", kod kuće sa mojim roditeljima. Šta znam, teško mi je palo sve to, dosta sam navikao da sam stalno aktivan i da sam stalno napolju, sa društvom. Trudim se da ne čitam novine i ne gledam vesti, jer od tih vesti mislim da su ljudi mnogo više u strahu nego što bi trebalo", rekao je Luković za "TV Arena sport".

Luković nije ubeđen da će se sezona nastaviti. "U kontaktu sam sa ljudima iz kluba, sa trenerom, predsednikom, saigračima, svima. Nadali smo se da će se nastaviti sezona, ali kako ovo ide, mislim da je to teško. Ne znam šta će se dešavati sa ABA ligom, mislim da je još rano pričati o tome. Nisam pametan, ali ako ovo bude trajalo duže nego što je planirano, mislim da bi onda bilo najbolje da se završi ovako kako sad stoje stvari", rekao je Luković.

Bivši centar Partizana je poslao jednostavnu poruku građanima Srbije. "Građanima bih poručio da se ne plaše i da ne paniče i da slušaju savete da ostanemo svi kod kuće. Što više budemo slušali savete, mislim da će se ovo brže završiti", zaključio je Luković.

Kurir sport 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...