TONI KUKOČ O KUĆI SLAVNIH: Ma nema više smisla govoriti o toj temi ... (FOTO)
Foto: Profimedia

OSMI PUT "IZVISIO"

TONI KUKOČ O KUĆI SLAVNIH: Ma nema više smisla govoriti o toj temi ... (FOTO)

Košarka -

Bivši košarkaški reprezentativac Jugoslavije i Hrvatske Toni Kukoč izjavio je da ne zna da li će ikada ući u Kuću slavnih u Sprigfildu i da o toj temi nema više smisla govoriti.

Kukoč je po treći put zaredomviše znači što sam igrao uz Majkla Džordana i osvajao NBA titule, a ukupno osmi, bio nominovan za ulazak u košarašku Kuću slavnih, ali nije izabran ni u klasi 2020.

"Iskreno, meni mnogo Na ulazak u Kuću slavnih nemam nikakav uticaj. Treba pitati ljude koji o tome odlučuju, a ja bih stvarno voleo da znam koji su to ljudi. Navodno se ne zna ko su oni jer nisu javno predstavljeni. Hoću li ja ikada ući u Kuću slavnih ili neću, zaista ne znam. Da li bih voleo? Naravno da bih! Eto, prošla je još jedna godina, ali ništa se nije dogodilo...", rekao je Kukoč za hrvatski "tportal".

foto: EPA / TANNEN MAURY

Kukoč je u karijeri osvojio zlato na SP 1990. godine u Argentini, a u kolekciji ima i dva olimpijska srebra (1988,1992), jednu svetsku bronzu (1994) i dva evropska zlata (1989, 1991).

Tri puta bio je šampion Evrope sa splitskom Jugoplastikom (1989, 1990. i 1991), dok je sa Čikago Bulsima tri puta osvajao šampionski prsten NBA lige (1996, 1997. i 1998).

"Uostalom, što ja ima o sebi da govorim? Ali, ako moji bivši treneri, bivši saigrači i košarkaški stručnjaci govore kako spadam među najbolja 3-4 evropska igrača svih vremena, o čemu onda pričamo? Možda svi oni ne znaju šta pričaju? Ma nema više smisla govoriti o toj temi ... Znaš da bi radije potrošio tu energiju da odigram partiju golfa na terenu sa 18 rupa", zaključio je Kukoč.

(Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track