Najnovije vesti

RAZOČARAO SE U IDOLA: Zbog Džordana sam zažalio što sam došao u Vašington
Foto: EPA/JULIEN DE ROSA

teška priča

RAZOČARAO SE U IDOLA: Zbog Džordana sam zažalio što sam došao u Vašington

Košarka

Bivši NBA as Džeri Stekhaus izneo je ne baš prijatna sežanja na trenutak kada se sa 39 godina Majkl Džordan po drugi put vratio iz košarkađke penzije i zaigrao za Vašington.

Džeri Stekhaus, danas trener univerziteta Vanderbilt. se celog života ugledao na Džordana i putem trejda je iz Pistonsa stigao u prestonicu SAD. Čak je i studirao na univerzitetu Severna Karolina, baš kao i Džordan, ali tvrdi da mu se nikako nije svidelo da igra sa njim u ekipi.

"Iskreno, voleo bih da nikad nisam igrao za Vašington. Kao prvo, Detorit je bio na putu da postane šampion kada sam trejdovan, a kao drugo, igrao sam sa svojiml idolom od koga sam bio bolji u tom momentu. Sad dolazimo do velikog problema. Džordan je naš predvodnik, vođa, a trener je radio sve što bi Majklu palo na pamet. Majku se nikako nije sviđalo što se akcije prave za mene i što toliko često imam loptu i onda sam morao da igram za njega i da mu postavljam blokove. Zbog Džordana sam zažalio što sam došao u Vašington, a bio mi je idol", rekao je Džeri Stekhaus na podkastu Adrijana Vojnarovskog.

Tokom karijere Stekhaus je igrao za Filadelfiju, Detroit, Vašington, Dalas, Milvoki, Atlantu, Majami i Bruklin.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...