SRBIN ZAMENJUJE SRBINA: Željko umesto Pešića trener Barse?! (FOTO)
Foto: EPA/Enric Fontcuberta, Profimedia

BOMBA

SRBIN ZAMENJUJE SRBINA: Željko umesto Pešića trener Barse?! (FOTO)

Košarka -

Zbogom, Fenerbahče Najtrofejniji evropski trener dobio nepristojnu ponudu katalonskog kluba nakon što je odbio da produži ugovor s Turcima

Srbin zamenjuje Srbina u Barseloni. Željko Obradović umesto Svetislava Pešića od sledeće sezone na klupi Katalonaca!

Najtrofejniji trener u Evropi odbio je da produži ugovor s klubom iz Istanbula, prenose turski mediji ističući da je Barsa rešila da ga po svaku cenu angažuje ovog leta.

Fenerbahče je, kako se navodi, ponudio 1,65 miliona evra našem treneru, što je 50 odsto manje u odnosu na sadašnji ugovor, pa je to još više uticalo na odluku Obradovića da se na kraju sezone zahvali Turcima.

Razlog zašto Barselona želi da dovede popularnog Žoca leži u tome što klub iz Katalonije ponovo hoće na vrh Evrope, a čovek koji zna da osvaja trofeje je upravo sadašnji trener Fenerbahčea. Španski velikan nije jedini koji je zainteresovan za Obradovića, tu je i Panatinaikos, koji bi volelo da ga vrati, ali mnogo veće šanse u trci za našim trenerom zasad imaju Katalonci. Postoji i treća mogućnost, koja je najmanje realna, da Željko Obradović napravi jednogodišnju pauzu, kao što je učinio 2012. godine, nakon što se rastao s Panatinaikosom.

Kurir / Milan Nastić

Foto: EPA/Enric Fontcuberta, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track