PRVE FOTOGRAFIJE SLAVNOG KOŠARKAŠA OTKAKO JE OSUĐEN: Gurović odložio zatvor, pa otišao u kupovinu! (FOTO)
Foto: Kurir Sport/Miloš Bjelinić, Zorana Jevtić

Ekskluzivno

PRVE FOTOGRAFIJE SLAVNOG KOŠARKAŠA OTKAKO JE OSUĐEN: Gurović odložio zatvor, pa otišao u kupovinu! (FOTO)

Košarka -

Bez zaštitne maske i rukavica... Kurir uslikao bivšeg reprezentativca naše zemlje u jednoj prodavnici kako kupuje namirnice i garnituru za terasu.

Slavni srpski košarkaš Milan Gurović osuđen je u decembru na deset meseci kućnog zatvora zbog nasilja u porodici, ali pošto je tražio odlaganje izvršenja kazne, može slobodno da izlazi napolje. Kurir vam donosi prve fotografije nekadašnjeg asa u javnosti otkako je osuđen.

foto: Kurir Sport/Miloš Bjelinić

Uslikali smo Gurovića dok je bio u nabavci u jednoj novobeogradskom supermarketu. Milan je bio u svom prepoznatljivom imidžu - u trenerci i sa kačketom, a put prodavnice otišao je kako bi pre svega kupio garnituru za terasu.

Kako smo saznali, nekadašnji reprezentativac Srbije pre dve meseca podneo je zahtev sudu da mu se odloži kazna od deset meseci kućnog zatvora. Pošto je dobio pozitivan odgovor na to, Gurović je i dalje slobodan građanin.

foto: Kurir Sport/Miloš Bjelinić

Podsećamo, poznati košarkaš osuđen je zbog nasilja u porodici (prema supruzi i ćerki). On je sklopio sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom o priznaju krivice prema kome će deset meseci nositi nanogicu. Od decembra prošle godine, kada je osuđen, Gurović se nije oglašavao u javnosti.

Neće u Novi Sad

PROMENIO MESTO IZVRŠENJA KAZNE

Milan Gurović zatražio je u februaru ove godine da mu se odloži izvršenje kazne, ali i ujedno premesti mesto izvršenja sa Novog Sada na Beograd. Poznati košarkaš kao razlog za premeštanje grada izvršenja naveo je preseljenje u glavni grad, a razlog za odlaganje jeste činjenica da mu se stan u kome će živeti i dalje gradi. Tu će, osim stambenog kompleksa, biti i sportska dvorana u kojoj će Gurović trenirati klince iz svoje škole košarke.

Kurir Sport/M. Bjelinić - A. Vukašinović/Foto: M. Bjelinić, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track