MACURA U NOVOJ ULOZI: Rekord Slagalice! Bivši igrač Zvezde sad razbija u kvizu
Foto: Privatna Arhiva

Kakvo znanje

MACURA U NOVOJ ULOZI: Rekord Slagalice! Bivši igrač Zvezde sad razbija u kvizu

Košarka -

Dominacija… Nekadašnji igrač crveno-belih plasirao se u polufinale čuvenog srpskog kviza sa 442 osvojena poena, što je najbolji rezultat sezone

Da li sport i obrazovanje idu zajedno? Odgovor se krije u čoveku po imenu Dušan Macura. Bivši košarkaš Crvene zvezde pokazao je neverovatno znanje i postavio rekord popularnog kviza „Slagalica“.

Dušan, inače bivši igrač crveno-belih, ostavio je protivnika i sve one koji su gledali emisiju bez daha osvojivši neverovatna 442 poena!

Nije bilo oblasti u kojoj se nekadašnji košarkaš nije snašao, pa je više nego zasluženo obezbedio svoje mesto u polufinalu.

- Čestitam, izvanredno. Prvo, čestitam na prolasku u polufinale, a zatim na rekordu koji ste postavili u ovom trenutku. Vi ste takmičar sa najvećim brojem poena u četvrtfinalu otkad postoji ovaj sistem takmičenja u „TV Slagalici“. To je nešto više od godinu dana - rekla je voditeljka Milica Gacin Dušanu, koji joj je zahvalio.

foto: Printscreen Slagalica

- Ne treba biti lažno skroman, ali situacija je dobra. Ipak, uvek imate primer u sportu gde su abnormalne razlike dostizane, maltene u svakom sportu, tako da nema opuštanja. A kad se krene, nikad ne znate dokle možete da stignete, ključ je opuštenosti - zaključio je Macura.

foto: Kurir

- Ko god bude došao u polufinale - zaustila je voditeljka, a nasmejani Dušan je prekinuo i dodao:

- Sigurno sam viši od njega.

Pored košarkaške karijere, Dušan je i fan fudbala, proputovao je veliki broj zemlja i gledao najpopularnije klubove, fotografisao se s najvećim fudbalerima današnjice. A ono što se može zaključiti sa njegovih profila na društvenim mrežama - veliki je navijač Crvene zvezde.

Kurir Sport/Anja Vukašinović/Foto: Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track