STIGAO DEMANTI IZ PODGORICE: Nije bilo sukoba, predložili smo i fajnal-for u Beogradu!
Foto: Starsport©

ko je ovde lud

STIGAO DEMANTI IZ PODGORICE: Nije bilo sukoba, predložili smo i fajnal-for u Beogradu!

Košarka -

Košarkaški klub Budućnost demantovao je da je na današnjem sastanku klubova ABA lige došlo do verbalnog sukoba predsednika podgoričkog kluba Dragana Bokana i prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića.

"Navodi su netačni, zlonamerni i tendenciozni, mada je njihov cilj jasan", saopštila je Budućnost reagujući na pisanje pojedinih medija.

Taj klub je naveo da su na današnjem sastanku izneti predlozi o završnici ABA lige, medju kojima je i predlog Budučnosti da se do šampiona regionalnog takmičenja i plasmana u Evroligu dodje igrom na parketu.

"Predsednik Budućnosti je predložio da se iscrpe sve mogućnosti odigravanja plej-ofa. Ako za to, ipak, ne bude mogućnosti, čak je predložio da fajnal-for bude odigran u Beogradu, a isti bi organizovao Partizan, kao prvi na tabeli posle 21. kola", navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.

Kako se dodaje u saopštenju, predsednik Partizana Ostoja Mijailović to nije želeo da prihvati.

"Mislimo da je ovo više nego korektan predlog Budućnosti, a svoj stav smo nedvosmisleno iskazali, što ne predstavlja verbalni sukob, kako je navedeno. Napominjemo da sa Partizanom imamo veoma korektne sportske odnose", zaključuje se u saopštenju Budućnosti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track