LARKINU UGOVOR OD 7, 7 MILIONA EVRA?! Ataman objasnio: Šejn će otići iz Efesa samo u ovom slučaju!
Foto: AP

sve će učiniti da ga zadrže

LARKINU UGOVOR OD 7, 7 MILIONA EVRA?! Ataman objasnio: Šejn će otići iz Efesa samo u ovom slučaju!

Košarka -

Trener Efes Pilsena Ergin Ataman demantovao je da će najbolji igrač ovog kluba Šejn Larkkin dobiti basnoslovan novac za novi ugovor.

Mediji su spekulisali da je najbolji igrač Efesa Šejn Larkin potpisao ugovor prema kojem mu je saradnja produžena na neobjavljen period, za 7,7 miliona evra.

Ataman tvrdi da to prostonije realno, pogotovo što će pandemija koronavirusa zančajno uticati na finansije košarkaških klubova u Evropi i svi će biti prinuđeni da smanje budžet.

"Pre karantina sam razgovarao sa čelnicima Efesa i oni su bili blizu dogovora sa Larkinom, a ne znam da li je išta potpisano. Jedini način za njega da ode iz Efesa je da pronađe ugovor u NBA gde će imati značajnu ulogu, igrati 20, 25 minuta i biti startni plejmejker, ili barem imati ozbiljnu ulogu. U suprotnom, mislim da će ostati još dve godine u Efesu", rekao je Ataman i prebacio se na priču o plati. "Te cifre, priča oko ugovora od 7,7 miliona, nisu istinite. Naravno, on zaslužuje jedan od najvećih ugovora u timu jer je naš najbolji igrač, ali, koliko ja znam, taj iznos nije istinit.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track