KURIR OTKRIVA: Dejan Radonjić ponovo u Zvezdi? Da, MOGUĆE JE!
Foto: Beta

delije ovo čekaju

KURIR OTKRIVA: Dejan Radonjić ponovo u Zvezdi? Da, MOGUĆE JE!

Košarka -

San navijača Crvene zvezde o povratku Dejana Radonjića na klupu crveno-belih košarkaša mogao bi da se ostvari već od sledeće sezone!

Trener sa najviše pobeda u istoriji Zvezde mogao bi uskoro da se vrati na mesto starog uspeha. Kako Kurir saznaje, postoje ozbiljne šanse da se to ostvari, ali je ta tema trenutno stavljena ''ad akta" dok se ne vidi rasplet u tekućoj sezoni.

Sjajni stručnjak uživa veliko poverenje ljudi koji imaju uticaja na dešavanja u crveno-belom taboru i naravno armije navijača. Iza sebe na Malom Kalemegdanu je ostavio vrhunske rezultate i kvalitetno postavljen sistem. Uz Nebojsu Čovića, Radonjiću idu najveće zasluge za ono što je danas Zvezda u evropskim košarkašim okvirima.

Govorio je i Radonjić nedavno na temu povratka istakavši da je "prirodno da se to nekada desi", uz dodatak da sada nije momenat za priču o tome zbog celokupne zdravstvene situacije.

Kada je reč o aktuelnoj sezoni, Dragan Šakota našao se klubu na usluzi u veoma delikatnom momentu kada nije bilo adekvatnog rešenja za mesto šefa struke. Dosadašnji rezultati koje je Zvezda zabeležila pod njegovim mogu da se ocene kao dobri. Iskusni stručnjak imaće priliku da zavidnu trenersku karijeru kruniše i titulom u Aba ligi (ukoliko bude nastavka sezone, a svi su izgledi da će nastaviti regionalna liga).

Kurir sport / Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track