PRVI ČOVEK REGIONALNOG TAKMIČENJA ZA KURIR: Možda se i ne završi ABA liga! (FOTO)
Foto: Starsport©

Domagoj Čavlović SMATRA DA JE JOŠ RANO

PRVI ČOVEK REGIONALNOG TAKMIČENJA ZA KURIR: Možda se i ne završi ABA liga! (FOTO)

Košarka -

Presedavajući regionalnog takmičenja Domagoj Čavlović izjavio je da je još rano da se donose takvi zaključci, napominjući da postoje argumneti i da se završi sezona, ali isto postoje velike šanse da se i ne igra.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio je da u ovom trenutku nije realno da se završi ABA liga. Presedavajući regionalnog takmičenja Domagoj Čavlović izjavio je da je još rano da se donose takvi zaključci, napominjući da postoje argumneti i da se završi sezona, ali isto postoje velike šanse da se i ne igra.

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Starsport©

- Veoma teško je u ovom trenutku dati pravi odgovor. Naravno da bi svi košarkaši, kao i mi želeli da se sezona završi na parketu, to je bio stav svih klubova na poslednjem sastanku, ali isto tako postoje razlozi i da se ne odigra. Moramo da čekamo kako će da se razvija situacija oko korone. Činjenica je da se većina država u regionu polako oporavlja, i mere se relaksiraju, ali to ne mora ništa da znači - kazao je Čavlović za Kurir.

On je istakao da je najrealnija opcija da se igra u jednoj dvorani, ali da i po tom pitanju treba da se konsultuju sa klubovima.

Domagoj Čavlović
Domagoj Čavlovićfoto: Pritnscreen

- To je izvesna opcija, ali kažem, moramo da vidimo kako se razvija situacija. Isto tako očekujemo kako će ovo pitanje rešiti Evroliga. Za sada niko ništa ne zna. Nije jednostavna doneti bilo kakvu odluku, pogotovo oko toga kako rešiti problem sa igračima iz inostranstva. Da li će i oni morati da idu u izolaciji ili ne, koliko će da budu u njoj. Kako ih testirati, mnoga pitanju su i dalje otvorena i nadam se da ćemo što pre doneti konkretnu odluku. Svi bi mi želeli da dobijemo šampiona na parketu, ali videćemo kako će na kraju sve to da ispadne - zaključio je Čavlović.

(Milan Nastić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track