REDITELJ DOKUMENTARCA O LETEĆEM MAJKLU: Začuđen sam što je Džordan odobrio iduće dve epizode! Bićete ŠOKIRANI!
Foto: Pritnscreen

medalja ima dve strane

REDITELJ DOKUMENTARCA O LETEĆEM MAJKLU: Začuđen sam što je Džordan odobrio iduće dve epizode! Bićete ŠOKIRANI!

Košarka -

U petoj i šestoj epizodi serijala Poslednji ples videli smo uspon Majkla Džordana do najpopularnijeg sportiste na planeti, ali i neke tamnije strane njegovog života, poput sklonosti kockanju ili mučenja dok se nosio sa slavom.

U sedmoj epizodi, koja će se emitovati naredne sedmice Džordan će biti prikazan u nimalo laskavim izdanjima. U njoj ćemo videti priču o tome kako je Džordan udario Stiva Kera na treningu, o čemu su obojica rado prićala, ali i neke stvari za koje ni sam redatelj Džejson Hejhr ne može da veruje da su prošle cenzuru. "Iznenadiće vas iduće epizode. Možda je Džordan preskočio sedmu epizodu, ne mogu da verujem da je nije povukao", rekao je on gostujući u emisiji popularnog radijskog voditelja Dana Petrika.

"Kroz blago snimakakoje smo dobili od NBA lige videćemo kako je bilo igrati s Majklom i kako je bilo igrati protiv njega. Kad se vidi šta je činio, ne znam biste li želeli da budete na treningu s njim. Siguran sam da bi bilo zabavno gledati, ali ne i učestvovati, jer je bilo teško. Želeo je da ti treninzi budu teži od bilo koje utakmice, a to su bile devedesete u Istočnoj konferenciji, što znači da su bili više naporni i mentalno iscrpljujući nego što možeš zamisliti", rekao je reditelj i dodao:

"Šokiran sam što je ESPN dopustio da zadržimo vokabular iz tih snimaka i što je Majkl dozvolio da prikažemo kako se tada ponašao."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track