ĐETIĆI RADILI U DVE GRUPE: Budućnost trenira i čeka rasplet oko nastavka sezone
Foto: Budućnost VOLI

upalili motore

ĐETIĆI RADILI U DVE GRUPE: Budućnost trenira i čeka rasplet oko nastavka sezone

Košarka -

Košarkaši podgoričke Budućnosti odradili su prvi trening posle pauze od gotovo dva meseca izazvane pandemijom koronavirusa, a prema savetima Instituta za javno zdravlje igrači su treninge odradili u dve grupe po 6 osoba.

"Nadam se da će u narednim danima treninzi funkcionisati onako kako treba i da će isto tako doći do dodatnih ublažavanja mera. Kao klub bićemo spremni da odigramo završnicu ABA lige i da na terenu dobijemo šampiona. Situacija u Crnoj Gori, kao i u regionu, značajno se popravila i mislim da postoje svi uslovi da se regionalno takmičenje nastavi", rekao je sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović.

Kapiten Budućnosti Suad Šehović optimista je povodom nastavka sezone.

"Sa velikim nestrpljenjem čekali smo ovaj momenat, da budemo na terenu i da radimo na fizičkoj i tehničkoj pripremi. To je značajan napredak u odnosu na karantinske treninge koje smo radili u svojim domovima. Bitno je da se u regionu smanjuje broj zaraženih i nadam se da ćemo krajem maja dobiti pozitivne vesti u vezi sa nastavkom sezone. Ostao je onaj najbitniji deo, koji svi najviše volimo, kada se lomi sezona i donosi odluka o prvaku", rekao je Šehović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track