KAD SAM UPOZNAO DŽORDANA VIDEO SAM CRNOG ISUSA HRISTA: Lebron Džejms mislio da je "Leteći Majkl" izmišljen lik (VIDEO)
Foto: Profimedia

hit priča

KAD SAM UPOZNAO DŽORDANA VIDEO SAM CRNOG ISUSA HRISTA: Lebron Džejms mislio da je "Leteći Majkl" izmišljen lik (VIDEO)

Košarka -

Velika NBA zvezda otkrila kako nije verovao da neko može u pravom životu da na parketu radi ono što je radio verovatno najbolji košarkaš u istoriji.

As Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms ispričao je kako je izgledao njegov prvi susret sa Majklom Džordanom i nasmejao sve svojom iskrenošću.

- Kada sam ga prvi put video i upoznao, nisam verovao. Čovek mi je izgledao kao Isus Hrist. On je za mene bio crni Isus i niko nije mogao da me ubedi da nije tako! Do tog trenutka ja nisam verovao da je Majkl Džordan stvaran lik. Nisam verovao da postoji - rekao je Lebron, pa objasnio:

- Bio sam ubeđen da živi samo na televiziji, u utakmicama, reklamama ili na kasetama "Dođi, poleti sa mnom" (Come Fly With Me)!

Aktivni košarkaš žali i što nije delio doba sa Džordanom jer misli da bi bili sjajan tandem.

- Način na koji ja igram, tim na prvom mestu, mislim da bi sa mojim najboljim karakteristikama savrešeno funkcionisao sa Majklom. Kada je u pitanju košarka, način na koji je on davao koševe i moja sposobnost za čitanje igre i dodavanje... Odličan spoj - smatra Džejms, pa otkirva kome se divio na početku svog košarkaškog puta:

foto: EPA/RHONA WISE

- Gledao sam šta Skoti Pipen radi sa Džordanom, mislim da bi to sa mnom bio drugi nivo. A Pipen je jedan od mojih omiljenih igrača.

(G.F.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track