ŠOKANTNA ISPOVEST DEJANA KOTUROVIĆA: Pušio sam MARIHUANU pred Indijanapolis i dobio VIZIJU da ćemo biti PRVACI SVETA!

VIDOVITA ZORKA

ŠOKANTNA ISPOVEST DEJANA KOTUROVIĆA: Pušio sam MARIHUANU pred Indijanapolis i dobio VIZIJU da ćemo biti PRVACI SVETA!

Košarka -

Dejan Koturović bivši srpski košarkaški reprezentacivac i osvajač svetskog zlata na SP 2002. jedan je od najneobičnijih likova ne samo u našem sportu

Nakon završetka karijere retko se oglašavao u medijima,ali kad god to učini kaže nešto neobično.

Ovog puta pričao je o svojim iskustvima sa marihuanom i da ju je prvi put probao dok je nastupao za Albu iz medicinskih razloga.

"Nije bilo redovno, retko sam konzumirao džoint. Sećam se kad mi je te nedelje Muki, čuveni trener, dao slobodno sedam dana da ne treniram, sa nekim svojim drugarom Amerom, pisac scenarija, i nekim njegovim drugarom, koji je Nemac, našli smo se i od ponedeljka do petka pušili po jedan džoint. I ja sam primetio da me je to, bogami, spasilo nekih bolova... otkrio je Koturović za "Balkan info".

foto: Dragana Udovicic

Polako se navlačio.

"Uglavnom, nastavio sam da pušim redovnije. Ja sam se već bio primio da to nije nikakva laka droga, da je to lek, kasnije sam shvatio da to baš i nije tako.

Onda se približio odlazak na na Svetsko prvenstvo 2002. u Indijanapolisu na kome će Jugoslavija odbraniti titulu šampiona sveta osvojenu u Grčkoj 1998. godine.

"Više na nagovor nekih prijatelja, shvatim da ne smem više da pušim marihuanu, jer mi sutra počinju pripreme za prvenstvo. OK, biću strejt. Legao sam u krevet i bukvalno sam dobio viziju, video sam nas, celu reprezentaciju, kako se penjemo na pobedničko postolje za prvaka, a da sam ja proglašen za MVP igrača celog turnira. Bila je to stvarno jaka i lepa vizija, sa suzama u očima, ja sam poverovao u to. Mislim, nisam nikakva Vidovita Zorka, nego jednostavno se tako desilo" ispričao je Dejan Koturović

Kurir sport / Balkan info

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track