Najnovije vesti

KAD SE OVA ŽENA POJAVI TO JE LOŠ ZNAK: Rodman ubeđen da je Kim Džong Un živ i zdrav
Foto: AP 13 jun 2017

uveren da je sve pod kontrolom

KAD SE OVA ŽENA POJAVI TO JE LOŠ ZNAK: Rodman ubeđen da je Kim Džong Un živ i zdrav

Košarka

Bivši košarkaš Detroita i Čikaga Denis Rodman uveren je da je lider Severne Koreje Kim Džong Un - dobro, iako su poslednjih sedmica pokrenute priče koje su išle čak dotle da je Kim mrtav, a NBA as kaže da je jedna osoba signal da nešto nije u redu.

- Komuniciram sa Severnom Korejom i mogu da vam kažem ovo: ako vidite njegovu sestru na TV-u ili da vodi zemlju, onda znate da nešto nije u redu. To je sve što mogu da kažem - rekao je Rodman misleći na Kim Jo-Džong koja bi eventualno nasledila Džong-Una.

Američki košarkaš Denis Rodman je 2013. godine na kraju svog neobičnog pokušaja vođenja košarkaške diplomatije u Severnoj Koreji, izjavio da je lider te zemlje Kim Džong Un "sjajan momak" i da su njegov otac i deda bili "veliki lideri".

Ekscentrični Rodman, najpoznatiji Amerikanac koji se sastao sa Kim Džong Unom od kako je ovaj 2011. godine na vlasti zamenio svog oca Kim Džong Ila.

Kim Džong Un, koji važi za strastvenog ljubitelja košarke, rekao je bivšoj zvezdi Detroit Pistonsa i Čikago Bulsa da se nada da će njegova poseta otopiti led izmedju Vašingtona i Pjongjanga, izjavio je osnivač njujorške medijske kompanije Vajs Šejn Smit.Nije da nije uspeo, jer nedugo potom došlo do istorijskog susreta dvojice lidera.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...