AMERI NE VERUJU SOPSTVENIM OČIMA! Neverovatna TRANSFORMACIJA Jokića postala je glavna tema u Americi! KOLIKO JE MRŠAV
Foto: AP, @starsport

nba u šoku

AMERI NE VERUJU SOPSTVENIM OČIMA! Neverovatna TRANSFORMACIJA Jokića postala je glavna tema u Americi! KOLIKO JE MRŠAV

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić tema je dana u američkim medijima.

Sjajni centar Denvera bio je specijalni gost na oproštajnoj utakmici Dejana Milojevića u Beogradu i njegova pojava privukla je veliku pažnju domaće i svetske javnosti.

Već duže vreme se priča kako je Jokić doživeo veliku transformaciju, da nikada bolje i spremnije nije izgledao... Njegovi saigrači i čelnici kluba izjavljivali su daima da ima pločice na trbušnjacima, da je mnogo smršao u karantinu... Međutim, ljudi nisu verovali sve dok nije ušetao u dvoranu "Mega factory".

Jokić izgleda impresivno. Deluje da je u odnosu na prošlu sezonu 20-ak kilograma lakši. Zategnut je "kao sajla", primetno da se nalazi u sjajnoj fizičkoj formi.

Jokićev novi izgled privukao je ogromno interesovanje medija u Sjedinjenim Američkim državama. Srbin je tema broj jedan na uglednim sportskim portalima, poput Bličera, ESPN-a i drugih...

Američki novinari gledaju sliku iz Beograda i ne mogu da poveruju sopstvenim očima. Naravno, novi izgled srpskog košarkaša privukao je i veliku pažnju navijača u NBA. Društvene mreže su preplavljene fotografijama "PRE - POSLE" i svi su saglasni u jednoj stvari - jedva čekaju da vide novog Džokera na terenu!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track