MIŠKO RAŽNATOVIĆ ZAGOLICAO MAŠTU DELIJA! Landri Noko je novi igrač Crvene zvezde?
Foto: EPA/ ENRIC FONTCUBERTA

prvo pojačanje saše obradovića

MIŠKO RAŽNATOVIĆ ZAGOLICAO MAŠTU DELIJA! Landri Noko je novi igrač Crvene zvezde?

Košarka -

Landri Noko uskoro će postati novi igrač Crvene zvezde, ako je verovati menadžeru Mišku Ražnatoviću.

Ražnatović je u svom stilu na Tviteru objavio zagonetku iz koje se može lako doći do zaključka da su glasine tačne i da će uskoro Noko obući crveno-beli dres.

Dileme navijača Zvezde razrešio je agent Miodrag Ražnatović u svom stilu - zagonetkom, pošto se prezime košarkaša Albe u originalu piše "Nnoko", više je nego jasno da je baš na njega mislio poznati menadžer.

Landri Noko je rođen u Kamerunu i studirao je na Montverde akademiji (Florida), a nosio je dres Pesara i Bujukšehira u Evropi, dok je u razvojnom timu Detroita bio odličan, čak bio proglašen i za defanzivnog igrača godine.

Prošle sezone je na 28 utakmica u Evroligi sa Albom beležio u proseku 8,7 poena i 5,8 skokova, dok je statistika bila još bolja u Bundesligi (10,3 poena, 6,1 skok i 1,1 blok).

foto: EPA/ ENRIC FONTCUBERTA

U oba meča protiv Crvene zvezde prošle sezone ostavio je dobar utisak (10 i 12 poena, ukupno 10/13 iz igre), pa je tako postao prvo pojačanje Saše Obradovića za narednu sezonu.

Landri Noko ima 26 godina i i 208 centimetara, a u poslednje dve sezone nastupao je za Albu u kojoj je ostavio odličan utisak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track