Najnovije vesti

PARTIZAN JE POSTAO MINSKO POLJE! Grbović direktan: Danas nema emocija, sve se gleda preko novčanika!
Foto: Saša Pavlić

otvoren kao i uvek

PARTIZAN JE POSTAO MINSKO POLJE! Grbović direktan: Danas nema emocija, sve se gleda preko novčanika!

Košarka

Odlukom da napusti Partizan italijanski trener Andrea Trinkijeri  podigao je veliku prašinu na srpskoj košarkaškoj sceni.

Zbog neisplaćene dve plate zatražio je raskid ugovora, dobio ga i sledeće sezone će kako trenutn stvari stoje predvoditi minhenski Bajern.

Legenda crno-belih Goran Grbović koji je poznat po tome da nema dlaku na jeziku  analizirao je situaciju nakon odlaska italijnskog stručnjaka.

"Pojavljuju se novi problemi za Partizan nakon što je predsednik Ostoja Mijailović uspeo da konsoliduje finansijsku situaciju. Sada su crno-beli otvoreni za mešetarenje i menadžerski uticaj raznih savetodavaca, koji navodno misle dobro Partizanu, a u stvari ih zanima samo njihov džep. Treba biti oprezan, to je sada minsko polje koje treba demontirati. Sledi period teških odluka", izjavio je Grbović, a preneo "Alo".

Grbović je istakao da je taman uspostavljen sistem koji je sada narušen.

"Činjenica je da među navijačima postoji razočaranje, najviše zbog sistema koji je Italijan napravio, i koji je sada narušen, a da li će neko naslediti njegov sistem ili će se on resetovati, ostaje da se vidi. Trebalo bi samo zbog navijača, kao što su čelnici Partizana i do sada radili, da sve bude transparentno".

Trinkijerijev sledeći klub biće najverovatnije Bajern iz Minhena, čijim finansijskim sredstvima Partizan ne može da odgovori.

"Partizan ne može da parira takvim klubovima. Njegov odlazak se dogodio je u najgorem mogućem trenutku za Partizan. Svaki odlazak nekoga ko je pokazao kako se radi posao ostavlja veliku rupu. U sportu nema istorije, samo statistika, a Trinkijerijeva je bila jako dobra. Uradio je sve što je mogao, ali u današnje vreme je normalno da se stvari gledaju preko novčanika a zbog emocija", istakao je Grbović.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...