GROBARI MU OVO NEĆE OPROSTITI: Izjava bivšeg košarkaša Partizana naljutiće navijače
Foto: EPA/TOMS KALNINS

o aktuelnim temama

GROBARI MU OVO NEĆE OPROSTITI: Izjava bivšeg košarkaša Partizana naljutiće navijače

Košarka -

Bivši košarkaš Partizana Vladimir Micov, izneo je stav o neigranju crno-belih u Evroligi iduće sezone i prekidu sezone koji je izazvan pandemijom koronavirusa.

Micov je pokušao da činjenice gleda sa realne strane, kao deklarisani navijač Partizana u hrvatskom podkast "Dvokorak"!

- Činjenica je da je Partizan bio, da kažemo, na maksimumu pre prekida svih takmičenja. Prvi u Evrokupu i ABA ligi, ali sa moje tačke gledišta ne mogu da kažem da su s pravom očekivali da budu šampioni i u Evroligi. Evrokup je stao u Top8 fazi, što je daleko... Svi znaju da u polufinalu i finalu svašta može da se desi- govori Micov.

I prelazi na ono što se dešavalo oko regionalne ABA lige.

- Druga situacija je u ABA, ostala je jedna utakmica do kraja regularnog dela, Partizan je bio prvi, ali se vrlo dobro zna kakva je situacija na Balkanu. Tu nikad niko neće biti zadovoljan. Ako su jedni tražilo da se proglasi pobednik, drugi će reći ne, itd... Zna se kako funkcionišu Crvena zvezda i Partizan, a poslednjih godina i Budućnost.

Micov smatra da ljutnja ne sme da postoji.

- Ne vidim da će neko nešto dobiti od plakanja i žalbi. Evroliga se odlučila za isti sastav, bez promocije novih timova. Bilo je uvređenih... Malo mi je suludo da se neko ljuti jer je jednostavno tako tako-kako je- dodao je.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track