OSEĆAMO KAO DA NAM JE NEŠTO ODUZETO! Gordić žali zbog prekida takmičenja: Išli smo ka TROFEJIMA!
Foto: Starsport©

OSTAJE I SLEDEĆE SEZONE

OSEĆAMO KAO DA NAM JE NEŠTO ODUZETO! Gordić žali zbog prekida takmičenja: Išli smo ka TROFEJIMA!

Košarka -

Vlado Šćepanović novi trener Partizana ozbiljno računa na Nemanju Gordića u sledećoj sezoni i zato je dogovoren produžetak saradnje.

Svi zajedno gledaju ka novoj sezoni sa optimizmom, ali i dalje ne prolazi žal za poslednjoj sezonom koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Partizan je imao "pol-poziciju" i u ABA ligi i u Evrokupu, te je bio prvi favorit da izbori Evroligu, u kojoj će ipak sledeće sezone ponovo igrati Crvena zvezda.

"Svi se osećamo kao da nam je nešto uskraćeno, oduzeto… Kako god to da nazovete. Naravno, treba biti realan i reći da niko ne može da garantuje da bismo mi osvojili Evrokup ili ABA ligu. Pa ni da bismo sada igrali Evroligu. Ali, činjenica je da smo bili u fenomenalnoj poziciji i da je sve ukazivalo na to da smo išli ka trofejima", izjavio je Gordić za "Sportski žurnal".

Gordić je istakao da u pregovorima sa Partizanom nije bilo nikakvih problema

"Srećan sam što mogu da igram košarku na najvećem nivou u jednom od najvećih košarkaških klubova, slobodno to mogu da kažem, u Evropi. Čast mi je što ću, nadam se, igrati pred našim navijačima još jednu sezonu. Iskreno se nadam da će biti publike na utakmicama. Dugo smo pregovarali, ali na kraju je odlučila moja želja da nastavimo nešto što smo počeli prošle godine. U donošenju odluke mnogo mi je pomogla i činjenica da smo sačuvali kostur ekipe i da će veliki deo tima biti tu i sledeće sezone. Dosta dobro se poznajemo, imamo odličnu hemiju i mislim da imamo dobre uslove za sledeću sezonu", rekao je Gordić.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track