AMERIKA JE SINOĆ BILA U POTPUNOM ŠOKU! Ljubitelji košarke su u NEVERICI gledali ŠTA stoji ispod Jokićevog imena! (VIDEO)
Foto: Printskrin

NEVEROVATNO

AMERIKA JE SINOĆ BILA U POTPUNOM ŠOKU! Ljubitelji košarke su u NEVERICI gledali ŠTA stoji ispod Jokićevog imena! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera pobedili su Vašington Vizadrdse u prvom pripremnom meču u Orlandu, a utakmicu je obeležila neverovatna odluka trenera Nagetsa Majka Melonuna.

Meloun se igra na ovom meču... Verovali ili ne, najbolji centar u NBA Nikola Jokić odigrao je celu utakmicu na poziciji plejmejkera!

Kada se pred start utakmice pojavila najava startnih pet, ispod Nikolinog imena je na mestu gde je navedena pozicija igrača pisalo: Bek?!

U prvi mah ljubitelji košarke su mislili da je u pitanju greška, pa su šerovali fotografiju po društvenim mrežama. Međutim, ubrzo su se uverili da se Meloun ne šali.

Jokić je ceo meč odigrao na poziciji organizatora igre i sasvim dobro se snašao. Imao je 16 poena, sedam skokova, sedam asistencija, ali i osam izgubljenih lopti.

Na zvaničnoj statistici NBA uz ime srpskog centra stoji oznaka PG (point guard) - plejmejker. Zvuči nestvarno, ali sinoć je u Diznijevom svetu zaista bilo tako.

Pogledajte kakav je Nikola bio na novom zadatku:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track