DEBELI DEČAK IZ SRBIJE OBJAŠNJAVA AMERIMA NEKE STVARI: Lenard se UPLAŠIO  Jokića, društvene mreže gore!  URNEBESNO! FOTO
Foto: EPA

SMEH DO SUZA

DEBELI DEČAK IZ SRBIJE OBJAŠNJAVA AMERIMA NEKE STVARI: Lenard se UPLAŠIO Jokića, društvene mreže gore! URNEBESNO! FOTO

Košarka -

Nikola Jokić je opet tema dana u NBA ligi i američkim medijima

Srpski košarkaš je fantastičnom partijom omogućio Denveru 7. utakmicu u plej-ofu polufinala zapadne konferencije protiv Los Anđeles Klipersa.

Svi su odavno već videli finale Zapada između gradskih rivala iz Los Anđelesa, ali je momak iz Sombora imao drugačije planove.

Iako su u jednom momentu, tokom 6. meča gubili sa 19 razlike, Denver i Jokić su napravili nestvaran preokret, uz 34 poena Jokića, koji je na to imao i 14 skokova i 7 asistencija.

foto: Instagram

Zbog ovakve partije ponovo je aktuelna njegova fotografija iz detinjstva, kada je bio sa buckasti dečko iz Sombora, za koga tada nikada verovatno ne biste rekli da će postati najbolji NBA centar današnjice, koji uništava i jednog od najvećih favorita NBA lige, sa prošlogodšnjim MVP-jem finala Kavaijem Lenardom.

Upravo je Lenard, sa njegovom začuđenom facom iskorišćen kao deo zanimljivih postera na društvenim mrežama u kombinaciji sa Jokićevom slikom iz mladosti.

?

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

Odlučujući 7. meč između Denvera i LA Klipersa na programu je u noći između utorka i sreda od 3 ujutru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track