NA POLUVREMENU SAZNAO DA IMA KORONU! Haos u ABA ligi: Igrač Cedevite dobio rezultate testa tokom utakmice! Oba tima u IZOLACIJI!
Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

GLOBALNA PANDEMIJA

NA POLUVREMENU SAZNAO DA IMA KORONU! Haos u ABA ligi: Igrač Cedevite dobio rezultate testa tokom utakmice! Oba tima u IZOLACIJI!

Košarka -

U prvom kolu ABA lige, u slovenačkom derbiju Cedevita je savladala Krku 77:69 ali je meč pao u drugi plan nakon sazananja da je jedan igrač domaćih pozitivan na korona virus.

Ono što je posebno interesantno i što dodatno komplikuje situaciju jeste činjenica da je on rezultat testiranja saznao tek na poluvremenu utakmice.

Nije poznato o kojem igraču se radi, međutim portal "meridianbetsport.ba" saznaje da je reč o Alenu Hodžiću.

Košarkaši Cedevita Olimpije su se testirali nakon povratka u Sloveniju iz Francuske gde su igrali meč Evrokupa protiv Nantera i tada su svi rezultati bili negativni.

Procedura je ponovljena prilikom dolaska košarkaša u dvoranu zbog starta regionalne lige i rezultati su trebali da budu poznati tek dan posle utakmice, ali su već na poluvremenu klubovi dobili informaciju da je jedan od igrača "ljubičastih" inficiran.

Shodno protokolima, svi igrači i stručni štab Cedevita Olimpije i Krke će provesti naredna 24 sata u izolaciji, a biće najverovatnije urađena nova testiranja.

Ostaje da se vidi da li će slovenački klubovii igrati svoje mečeve ABA lige sledećeg vikenda.

Cibona - C. zvezda

Kreće i Zvezda u ABA ligi. U prvom kolu regionalnog takmičenja crveno-beli danas (18.00) gostuju Ciboni i čini se da nikad veći favoriti nisu bili u Zagrebu - kvota na dvojku je 1,05, a na pobedu Zvezde veću od 14,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Cibona - C. zvezda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track