ZVEZDA DOBILA DERBI: Košarkašice crveno-belih ubedljive protiv večitog rivala!
Foto: KK Crvena Zvezda

maksimalne

ZVEZDA DOBILA DERBI: Košarkašice crveno-belih ubedljive protiv večitog rivala!

Košarka -

U susretu dve ekipe sa maksimalnim učinkom košarkašice Crvene zvezde savladale su lako i ubedljivo Partizan 82:63 (22:9, 18:19, 21:17, 21:18) i tako ostale neporažene nakon četiri odigrana kola

Sjajna prva četvrtina za crveno-bele, ispostavilo se da je bila i odlučujuća, dobijena je rezultatom 22:9, a najzaslužnije za sjajan start bile su Nadežda Nedeljkov sa 8 poena, Ivana Кatanić i Maša Janković sa po 6 poena.

Crvena zvezda je nastavila u istom ritmu i u drugoj četvrtini i nakon poena Nevene Naumčev došla do 28:13. Usledila je odmah serija košarkašica Partizana 7:0, na koju su crveno-bele imale odgovor i vratile dvocifrenu prednost koju do kraja utakmice nisu ispuštali.

Кošgeterski se u drugom periodu priključila i Milica Bojović i bila je najzaslužnija što je Crvena zvezda održala dvocifrenu prednost do poluvremena

Najefikasnija je bila Nadežda Nedeljkov sa 21 poenom, uz to i 7 skokova, a dabl-dabl učinak zabeležile su Ivana Кatanić (16 poena i 12 asistencija) i Milica Bojović (16 poena i 10 skokova). Sve košarkašice Crvene zvezde su upisale minute izuzev Sare Vasiljević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track