GOSTOVANJE U RUSIJI U NEZGODNOM MOMENTU! Janković: Nema odustajanja, nisu sve lađe potonule!
Foto: Aba liga

LOŠ START SEZONE

GOSTOVANJE U RUSIJI U NEZGODNOM MOMENTU! Janković: Nema odustajanja, nisu sve lađe potonule!

Košarka -

Košarkaš Partizana Nikola Janković izjavio je da je crno-belima nedostajalo sreće u poslednjim minutima meča protiv Budućnosti u drugom kolu ABA lige.

Izabranici Vlada Šćepanovića posle dva produžetka, trojkom Danila Nikolića uz zvuk sirene, izgubili su od podgoričkog tima u derbiju kola u Hali sportova "Ranko Žeravica".

"Bila je utakmica kakva priliči derbiju, zna se naše rivalstvo. Nažalost, mislim da nam je nedostajalo malo sreće pri poslednjem šutu. Oni su odradili veoma dobar posao, odigrali su odličnu utakmicu i čestitam im na tome", rekao je Janković za TV Partizan.

Crno-beli posle dva kola u regionalnom takmičenju imaju dva poraza, a u sredu ih očekuje meč trećeg kola Evrokupa protiv Uniksa na gostovanju.

"Nema odustajanja, početak je sezone. Naravno da nije krenulo onako kako smo priželjkivali, nisu sve lađe potonule. Nije nimalo lak raspored, putujemo u Rusiju. To je teško gostovanje i za i organizaciju, a i ekipa je nezgodna. Na nam je da što pre iz glave izbacimo utakmicu protiv Budućnosti i da se pripremimo. Sada smo kao na traci, nema mesta za dublju analizu i tugovanje. Uniks je nezgodna i ozbiljna ekipa. Videćemo šta ćemo da uradimo povodom toga i da se vratimo pobedom iz Rusije", zaključio je Janković.

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track