ROČESTI POTPISAO ZA ZVEZDU NA DVA MESECA: Srećan sam što sam ponovo ovde, na prvom mestu zbog delija
Foto: KK Crvena zvezda

Odradio i prvi trening

ROČESTI POTPISAO ZA ZVEZDU NA DVA MESECA: Srećan sam što sam ponovo ovde, na prvom mestu zbog delija

Košarka -

Američki koššarkašš Tejlor Ročesti vratio se u Crvenu zvezdu, a nakon lekarskih pregleda i testova danas je zvanično potpisao ugovor na dva meseca, sa opcijom produžžetka do kraja sezone.

Ročesti je već odradio prvi trening sa crveno-belima u dvorani "Aleksandar Nikolić", mestu koje mu je dobro poznato i na kome je sa Zvezdom osvojio titulu prvaka držžave.

"Srećan sam jako što sam ponovo ovde, zbog igrača, trenera i stručnog šštaba, uprave kluba i na prvom mestu navijača. Očekivanja su da se žžestoko borim na svakoj utakmici i da na bilo koji način pomognem ovom timu da dolazi do pobeda", rekao je iskusni plejmejker za klupski sajt.

Ročesti dolazi na poznat teren u svakom smislu, igrao je za Crvenu zvezdu, zna pritisak i očekivanja, a radio je i sa trenerom Saššom Obradovićem u Lokomotivi iz Krasnodara.

"Najvažžnija stvar je da znam sve ovde i sve razumem. A to je na prvom mestu naporan rad svaki dan. Nije važžno protiv koga igramo, kakva je situacija, da li dobijamo ili gubimo utakmicu. Krajnji cilj je da verujemo i imamo poverenje u proces i krajnji cilj. A oni se ne deššavaju preko noći, već moramo da budemo dobri u tome što radimo svakodnevno", poručio je Ročesti.

Za razliku od prvog mandata u Crvenoj zvezdi kada je nosio dres sa brojem 22 Ročesti će ovog puta na dresu imati "nulu".

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track