GROBARI BESNI: Sahranili upravu Košarkaškog kluba Partizan!
Foto: Starsport

eksplozija nezadovoljstva

GROBARI BESNI: Sahranili upravu Košarkaškog kluba Partizan!

Košarka -

Navijači Partizana nezadovoljni su stanjem u kom se trenutno nalazi košarkaški klub crno-bele porodice.

Tim, koji je prošle sezone pod vođstvom trenera Anderee Trinkijerija, do prekida zbog pandemije koronavirusa osbvojio Kup radivoja Koraća i bio lider Evrokupa i ABA lige, sada je pod vođstvom Vlada Šćepanovića u ABA ligi ima dve pobede i isto toliko poraza, dok je na polovini prve faze Evrokupa situacija još teža jel je bilans dve pobede i tri poraza.

Zbog toga je uprava kluba odlučila da Sćepanović ne vodi ekipu, a da do dogovora i sa njim (oko načina rastanka) i njegovim naslednikom ekipu vodi trener juniora i bivši strateg FMP-a i Crvene zvezde Milivoje Lazić.

Očekuje se da posle meča ABA lige sa Igokeom u Laktašima, bude poznato ime novog trenera.

Navijači Partizana danas su ispred zgrade uprave kluba ostavile venac, kao znak neslaganja sa potezima i ponašanjem uprave na čijem čelu je predsednik Ostoja Mijailović.

foto: Instagram PS

Venac sa porukom:

- Od kluba ste napravili ikebanu, za vas više nema mesta u Partizanu, postavljen na ulazu u zgradu, a slike su najpre postavljene, pa uklonjenje sa društvenih mreža.

foto: Instagram PS

sa porukom da upravi nema više mesta u Partizanu, postavljen na ulazu u zgradu, a slike su najpre postavljene, pa uklonjenje sa društvenih mreža.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track