ORGANIZACIJA TURNIRA ABA 2 NA NAJVIŠEM NIVOU: Domaćini na Zlatiboru preduzeli sve potrebne mere za učesnike
Foto: Palisad Zlatibor

Sve na vrhunskom nivou

ORGANIZACIJA TURNIRA ABA 2 NA NAJVIŠEM NIVOU: Domaćini na Zlatiboru preduzeli sve potrebne mere za učesnike

Košarka -

Na planini Zlatiboru od 09. do 18. novembra, traje turnir ABA 2 lige kao nova forma organizovanja takmičenja, nastala kao posledica pandemije virusa Covid-19.

1 / 4 Foto: Palisad Zlatibor

Ovo je jedan od ukupno tri kvalifikaciona turnira za plej-of ABA 2 lige, koji će ove sezone biti organizovani u ovom formatu sve u cilju veće bezbednosti takmičara. Turnir se organizuje u saradnji ABA lige, KK Zlatibora i opštine Čajetina.

Na Zlatiboru je trenutno 14 ekipa koje će svoje utakmice odigravati u dvorani Sportsko turističkog centra na Zlatiboru, dok će se treninzi održavati u sportskim dvoranama opštine Čajetina i grada Užica. Ekipe će svoje utakmice naizmenično odigravati u tri dnevna termina, od 13h, 17h i 21h.

Zbog navedene situacije, povezane sa pandemijom virusa, sve ekipe su smeštene u hotelu "Palisad" i nalaze se u svojevrsnom karantinu. Igrači i predstavnici ekipa jedini imaju pristup hotelu, dok je izlazak ograničen isključivo na turističke izlete svake ekipe pojedinačno u organizaciji Turističke organizacije Zlatibora.

Hotel, kao jedan od lidera turizma na Zlatiboru, i ovoga puta se kvalitetno prilagodio prijemu gostiju pod novonastalim uslovima. Još od početka pandemije hotel primenjuje sve neophodne mere, preporučene od strane Vlade Srbije, u cilju sprečavanja širenja virusa Covid-19. Usled primene svih neophodnih mera dobitnik je sertifikata "Zdravo i sigurno", izdatog od udruženja hotelijera „HORES“. Hotel je za ovu priliku morao dodatno da unapredi postojeći mere i procedure tako da je bezbednost svih učesnika i zaposlenih podignuta na još viši nivo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track