KREĆE NBA LUDILO: Dejvis raskinuo ugovor sa Lejkersima, dvojica Srba čekaju najbolje ponude
Foto: AP

pijaca se zahuktava

KREĆE NBA LUDILO: Dejvis raskinuo ugovor sa Lejkersima, dvojica Srba čekaju najbolje ponude

Košarka -

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa, Entoni Dejvis, zvanično je odustao od poslednje godine ugovora, koja je trebalo da mu donese prihod od 28.7 miliona dolara, pa je na taj način postao „slobodan agent”.

Međutim, u klubu nema panike, jer će Dejvis potpisati novi ugovor sa šampionom, koji će mu osigurati veću platu, a klubu nešto dužu sigurnost pod reketima.

Rukovodstvo Lejkersa je predložilo nekoliko opcija Dejvisu i njegovom agentu Riču Polu, koji je dobar prijatelj Lebrona Džejmsa. Uskoro se očekuje izjašnjenje o najboljoj ponudi.

Sa druge strane reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović je objavom na društvenim mrežama uzburkao strasti, jer su mnogi uvereni da napušta Kingse.

- Imajte na umu da uprkos svemu što ste ostvarili u svom životu, ljudi i dalje neće verovati u vaše sposobnosti. Sve što radite, radite zbog sebe, a ne zbog drugih.

I Draft koji se približava nam može biti zanimljiv. Aleksej Pokuševski, koji ima 18 godina i trenutno igra za Olimpijakos je prema nekim najavama na meti Denvera.

Nagetsi imaju 22. pika i iskoristiće ga na Pokuševskom, prenosi dobro obavešteni Harison Vind.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track