RIVAL NAPRAVLJEN ZA F4! Obradović pred Armani: Očekujem da odigramo dobar meč
Foto: Starsport©

EVROLIGA

RIVAL NAPRAVLJEN ZA F4! Obradović pred Armani: Očekujem da odigramo dobar meč

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da je ekipa Armanija favorit u 9. kolu Evrolige, ali da se nada da će njegov tim odigrati borbeno svih 40 minuta.

Crveno-beli duplo kolo Evrolige počinju u Milanu, gde će u sutra od 20.45 igrati protiv Armanija, koji je u prethodnom kolu preskočio utakmicu sa Himkijem zbog lažno pozitivnih testova na Covid 19.

"Igramo utakmicu protiv ekipe koja je napravljena za fajnal-for i tu nema nikakve tajne. Na svakoj poziciji imaju ogroman kvalitet i sa svake od tih pozicija nam stiže pretnja. Vratio se Panter, malo pre njega i još nekoliko igrača. Dočekuje nas tim koji je kod kuće favorit i koji će nas dočekati u najboljem izdanju, jer su zbog ove konfuzije sa testovima imali prilike da se osveže, treniraju. Odigrali su i jednu utakmicu u nedelju. Ipak, očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo se boriti svih 40 minuta", rekao je Obradović za klupski sajt.

Košarkaš Marko Simonović, koji je u nedelju odigrao 300. utakmicu u crveno-belom dresu, kaže da njegova ekipa mora bolje nego u meču protiv Splita u ABA ligi.

"Protiv Armanija ćemo morati mnogo bolje nego u nedelju. Iskusna ekipa koju vode Serhio Rodrigez i Vladimir Micov, stigli su Panter, Dilejni, iskusni Hajns i Datome. Na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igrača. Ovo je vrlo iskusna ekipa stvorena da napravi rezultat odmah. Njih je u jednom trenutku kao i mnoge druge ekipe "presekla" korona, sada su imali i te lažne rezultate, ali su u utakmici sa Kantuom pokazali u nedelju da ta pauza nije ostavila mnogo traga", rekao je Simonovič.

"Očekuje nas mnogo težak posao, prvo i osnovno je da uđemo čvrsto u utakmicu i posebno da ne dozvoljavamo nikakve padove u igri, jer se to često ponavljamo. Ovakvi padovi na tom nivou se ne praštaju. Za početak, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, samim tim imati šansu da dođemo do bodova", zaključio je Simonović.

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja