MIŠKO RAŽNATOVIĆ OTKRIVA: Vasa Micić ide u NBA!
Foto: Starsportphoto, Instagram Printscreen

sjajna vest

MIŠKO RAŽNATOVIĆ OTKRIVA: Vasa Micić ide u NBA!

Košarka -

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović otkrio je da će njegov klijent Vasilije Micić uskoro zaigrati u najjačoj ligi na svetu.

Reprezentativac Srbije trenutno sa velikim uspehom brani boje turskog Efesa i Ražnatović je uveren da će od naredne sezone zaigrati u NBA ligi.

"Nema nikakve dileme, on je zreo za NBA. Ovog leta kada je taj transfer trebalo da se realizuje njegova izlazna klauzula je bila 15.7, a sezona se tada zbog korone još igrala. Efes nije hteo da pomeri tu klauzulu, jer su hteli da sačuvaju tim i pojačaju se za ovu sezonu. U međuvremenu, jedan od timova koji je bio jako zainteresovan za njegove usluge, Oklahoma, je dobio njegova prava kroz trejd i nadam se da bi sledećeg leta Micić mogao nastavi karijeru u NBA ligi. Ja verujem da jeste, moramo da znamo da je Petrušev kada se odlučivao da li da igra na draftu odigrao 6 seniorskih utakmica. On je do tada igrao sa svojim vršnjacima na koledžu, što smatram da nije adekvatan nivo. Posle šest utakmica bilo je mnogo interesa za njega iz NBA, bilo je i evropskih ponuda. Sledeći draft je za osam meseci, on će odigrati tridesetak utakmica i nastaviće sjajnu karijeru u NBA", smatra Ražnatović.

Efes večera gostuje Crvenoj zvezdi, a srpski plejmejker zbog povrede neće biti na raspolaganju treneru Atamanu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track