NEĆEMO O SUDIJAMA, PROBLEM JE KOD NAS! Obradović posle poraza od Budućnosti: Već neko igramo bez pleja
Foto: Starsport©

reakcija

NEĆEMO O SUDIJAMA, PROBLEM JE KOD NAS! Obradović posle poraza od Budućnosti: Već neko igramo bez pleja

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović kaže da njegov tim igra već neko vreme bez plejmejkera u igri i to je odlučilo meč protiv Budućnosti.

Podgoričani su u Beogradu slavili sa 67:65 i naneli prvi poraz Crvenoj zvezdi posle devet utakmica regionalnog takmičenja.

- Jeste, zaslužena pobeda Budućnosti. Možda malo negde i čudniji kriterijum, ali ne treba se obazirati mnogo na suđenje i sve ostalo. Glavni problem je kod nas jer već treću utakmicu praktično igramo bez plejmejkera. Teško je organizovati igru i naći prava rešenja na terenu - rekao je Obradović posle poraza.

On je istakao i pojedince Budućnosti koji su odigrali posebno dobro, a jedan od njih je bio Nikola Ivanović.

- Imali smo problema u prvom poluvremenu sa Ivanovićem, koji je positigao 20 poena. U drugom poluvremenu smo se odbrambeno vratili, ali bez pravog strpljenja i glave, sa 19 izgubljenih lopti.

- Bilo je izglednih situacija koje smo morali da rešimo ne bi li okrenuli utakmicu u našu korist. Siguran sam da ćemo biti bolji, ostaje žal. Ovo je sad jedan dobar znak za nas da se pogledamo malo i vidimo kako dalje - konstatuje Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track