PARTIZAN VEČERAS (20.30) DOČEKUJE BAHČEŠEHIR Sašo Filipovski: Nećemo potceniti protivnika (FOTO)
Foto: @starsport

EVROKUP

PARTIZAN VEČERAS (20.30) DOČEKUJE BAHČEŠEHIR Sašo Filipovski: Nećemo potceniti protivnika (FOTO)

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je da njegova ekipa neće potceniti Bahčešehir u predstojećoj utakmici Evrokupa.

"Ne potcenjujemo protivnika i ne smemo da živimo u prošlosti. Moramo da se koncentrišemo na neugodnu ekipu Bahčešehira koja dolazi rasterećena i koja je opasna. Utakmice se igraju jedna za drugom i nemamo mnogo vremena da radimo na taktici, važno je pripremiti taktiku koja odgovara različitim opcijama odbrane. Sa druge strane, sama odbrana je jako važna", rekao je Filipovski u najavi utakmice.

foto: Starsport©

Partizan će dočekati Bahčešehir u devetom kolu Evrokupa.

"Loše smo krenuli u Evrokupu, ali sad smo u dobroj situaciji. Poklopilo se i par drugih rezultata, Venecija je izgubila oba meča protiv Burga i nama to ide u prilog. Pobedom u narednom meču protiv Bahčešehira bili bismo blizu prolaska u narednu fazu", kazao je košarkaš crno-belih Nemanja Gordić.

Utakmica će se igrati od 20.30 u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Partizan večeras (20.30) čeka Bahčešehir i pobeda je obavezna, ako crno-beli žele dalje u Evrokupu. Kvota na keca je 1,30, a na pobedu domaćih s više od 7,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Bahčešehir.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track