KAPITEN POSLE VELIKOG PREOKRETA Veličković: Drugo poluvereme za svaku pohvalu! POBEDA ZA NAUK
Foto: Starsport©

pobeda protiv sjajne mege

KAPITEN POSLE VELIKOG PREOKRETA Veličković: Drugo poluvereme za svaku pohvalu! POBEDA ZA NAUK

Košarka -

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da njegov tim ostvario veliki trijumf protiv Mege u 10. koliu ABA lige.

Crno-beli su sinoć savladali Megu sa 79:77, posle velikog preokreta u dramatičnoj završnici pogotkom Rašona Tomasa 0,6 sekundi pre kraja utakmice.

"Naše loše prvo poluvreme. Mučili smo se u tom delu, mnogo je primiti 50 poena. Mega je jedan suspertalentovani tim sa dva odlična visoka igrača. Simonović i Petrušev su dva atletski mobilna košarkaša, koristili su naše propuste. Naše drugo poluvreme je za svaku pohvalu, pokazali smo čvrstinu i veru da možemo da dobijemo utakmicu", rekao je Veličković posle meča za klupsku televiziju.

Crno-beli sada u regionalnoj ligi imaju skor od pet pobeda i pet poraza i drže četvrtu pozciju na tabeli.

"Jedna velika pobeda za nas, posle minusa od 19 poena uspeli smo da se vratimo i da povedemo. Za nauk za buduće utakmice, ali isto tako je negde moralo da se vrati, prvo Rašonov blokada u zadnjem napadu i šut na 0,6. Treba uvek da verujemo i kada ne ide dobro na terenu, ne treba da spuštamo gard već da nastavimo da igramo", zaključio je Veličković.

Kurir sport/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track