VLADA JOVANOVIĆ POSLE VELIKOG TRIJUMFA Svaka utakmica protiv favorita čini nas zrelijim
Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

PONOSAN NA SVOJ TIM

VLADA JOVANOVIĆ POSLE VELIKOG TRIJUMFA Svaka utakmica protiv favorita čini nas zrelijim

Košarka -

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da je njegova ekipa kolektivnom igrom i dobrom odbranom uspela da pobedi Budućnost u 11. kolu ABA lige.

Mega je u hali sportova "Ranko Žeravica" pobedila gostujući tim 78:72 i nanela prvi poraz Budućnosti u regionalnoj ligi.

"Moram da izrazim svoje zadovoljstvo da smo protiv jednog od tri glavna favorita, pored Zvezde i Partizana, odigrali veoma dobro od početka do kraja. Imali smo praznog hoda, ali moram reći da smo svih 40 minuta bili u vođstvu. Praktično nemam zamerke na igru u prvom poluvremenu, pravilno smo rasporedili broj pozicionih i tranzicionih napada, jako smo dobro trčali i delili loptu i imali jako visoke procente šuta, pre svega za dva poena", rekao je Jovanović na konferenciji za medije posle meča.

On je čestitao igračima što su uspeli da se privedu meč u svoju koristi.

"Međutim, u drugom poluvremenu upozoravao sam igrače da će Budućnost reagovati, pre svega u odbrani i ofanzivnom skoku. Omogućili smo im mnogo skokova u napadu i drugu šansu što su oni realizovali neretko iz šuta za tri poena. Uspeli su da smanje razliku, ali smo kolektivnom igrom i dobrom odbranom uspešno priveli utakmicu kraju u našu korist. Čestitam Budućnosti i mom kolegi Mijoviću na odličnim rezultatima u ovoj sezoni u oba takmičenja i želim puno sreće u nastavku. Čestitam i mojim momcima, a svaka ova utakmica protiv favorita čini nas zrelijim", zaključio je Jovanović.

Kurir sport/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track