ČEKA NAS KOMPLIKOVAN ZADATAK: Trener Zenita biranim rečima govorio o Zvezdi
Foto: AP

evroligaški izazov

ČEKA NAS KOMPLIKOVAN ZADATAK: Trener Zenita biranim rečima govorio o Zvezdi

Košarka -

Trener košarkaša Zenita Ćavi Paskval kaže da veoma poštuje Crvenu zvezdu pred međusobni meč u utorak od 18.00, u 16. kolu Evrolige.

Naš protivnik je vrlo ozbiljna ekipa, igraju odlično u odbrani, pogotovo u prvim sekundama kada su vrlo agresivni, svaki put imaju mnogo ukradenih lopti i trče kontre. Zato moramo da kontrolišemo izgubljene lopte, pogotovo u ranim fazana napada“, kaže Paskval i dodaje:

U reketu su kvalitetni, imaju krupne igrače, a spolja imaju poenterske kvalitete, igraju jedan na jedan, konkurentan su tim – iako nemaju mnogo pobeda, to su sve bili tesni mečevi. Jasno je da nas čeka komplikovan zadatak“.

Španski stručnjak kaže da Džordan Lojd nije jedini dobar igrač u Zvezdi.

Džoni O’Brajant igra odlično u ovom trenutku, generalno su dobar tim sa pravom hemijom i dobrim trenerom. Uvek su spremni za borbu i imaju šansu za pobedu“, zaključuje Paskval.

Zenit do sada ima osam pobeda i pet poraza, dok su crveno-beli na skoru 5-10.

Pobeda nad Valensijom nagovestila je bolje dane za košarkaše Zvezde, ali je virus korona pokvario situaciju, pa je utakmica protiv Zenita (18.00) bila pod znakom pitanja zbog infekcije Džordana Lojda. Kvota na pobedu crveno-belih u Rusiji je 3,50, dok je kec 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zenit – Zvezda.Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track