DALAS PONIZIO KLIPERSE: Dončić trpao koš, Bobi dobio minute u meču koji će se pamtiti po negativnom rekordu tima iz Los Anđelesa
Foto: AP

nba

DALAS PONIZIO KLIPERSE: Dončić trpao koš, Bobi dobio minute u meču koji će se pamtiti po negativnom rekordu tima iz Los Anđelesa

Košarka -

Košarkaši Dalasa ubedjivo su slavili nad Los Anđeles Klipersima, 124:73.

Da se Klipersima ne piše dobro, bilo je jasno još na poluvremenu, kada je tim iz Los Anđelesa oborio negativan rekord NBA lige, jer je posle 24. minuta gudbio 77:27!

Dončić je punio sve statističke kolone, a Branson i Ričardson su zatrpavali koš Klipersa. Zvao je Tajron Lu čak četiri tajm auta u prvom poluvremenu ali mu to apsolutno ništa nije pomoglo. Dalas Maveriksi su vodili na poluvremenu sa monstruoznih 50 poena razlike!

Drugo poluvreme je dobro počelo, Klipersi su imali seriju od 10:0 i uspeli su da spuste razliku na 40 poena i to je bilo možda i najbolje što su uspeli da urade tokom čitave utakmice.

Najefikasniji je bio Dončić sa 24 poena, 9 skokova i 8 asistencija. Pratio ga je Džoš Ričardson sa 21, a 18 je imao Hardavej. Boban Marjanović je za 10 minuta imao 4poena i 5 skokova.

Pol Džordž 15 u Klipersima, a Ibaka 13 postignutih poena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track