JOKIĆU ZA SKOK IZMAKAO TRIPL-DABL U PORAZU DENVERA: Slabo izdanje Bogdanovića, Bobi sa klupe gledao maestralnog Dončića (VIDEO)
Foto: Profimedia

NBA

JOKIĆU ZA SKOK IZMAKAO TRIPL-DABL U PORAZU DENVERA: Slabo izdanje Bogdanovića, Bobi sa klupe gledao maestralnog Dončića (VIDEO)

Košarka -

Denver je upisao novi poraz, čak četvrti ove sezone uz samo jednu pobedu, a ovoga puta su ih porazili Finiks Sansi.

Nikola Jokić je imao još jedan fantastičan meč, postigao je 17 poena, podelio 11 asistencija i uhvatio je 9 skokova, samo 1 mu je nedostajao za tripl-dabl učinak.

Pored sjajnog Jokića moramo izdvojio se i Džamal Marej koji se svojski potrudio da Denver izbegne poraz, a postigao je 31 poen uz 4 skoka i 5 asistencija.

Bogdan Bogdanović je odigrao jedan "mršav" meč u dresu Atlante koja je pobedila Bruklin rezultatom 114:96 i sada imaju skor 4-1 na otvaranju sezone!

Bogdanović je za 25.5 minuta ubacio samo sedam poena i imao je dva skoka i asistenciju, dok je Uerter sa 10 jedini bio dvocifreni igrač Atlante sa klupe.

Hanter je bio najefikasniji sa 23 poena, Jang je imao 21, Kolins 20, Rediš 12, a Kapela 12 poena i 11 skokova. S druge strane, Durent je imao 28 poena i osam skokova, Irving 18 poena i 11 skokova, a Haris 12 poena i sedam skokova.

Košarkaši Dalas Maveriksa su sa 93:83 pobedili Majami Hit.

Dončić je bio glavna figura utakmice, inicirao seriju 10:2 krajem prvog poluvremena, a pogodio je tri trojke i ukupno postigao 27 poena i čak 15 uhvaćenih skokova.

Tim Hardavej Džunior je imao 18, a Boban Marjanović nije igrao.

Na drugoj strani, 19 poena imao je Bem Adebajo, dok je 15 postigao Ejveri Bredli.

Srpski košarkaš Boban Marjanović bio je na klupi.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track