MARINOVIĆ PRED PARTIZAN: Bio bi spektakl da ima publike
Foto: Starsport©

ABA LIGA

MARINOVIĆ PRED PARTIZAN: Bio bi spektakl da ima publike

Košarka -

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je danas da je Partizan nema rezultate ove sezone primerene za ekipu takvog renomea, ali da je svakako ozbiljan protivnik.

"Partizan je odlična ekipa, o tome ne treba puno govoriti. Doduše, nema rezultate ove sezone koji su primereni za ekipu takvog renomea, ali svakako da predstavlja ozbiljnog protivnika. Verujem da bi bio spektakl u dvorani kraj Morave da je moguće da publika bude prisutna", rekao je Marinović, prenosi klub.

Košarkaši Borca dočekuju sutra Partizan, u utakmici 14. kola ABA lige.

Čačani u ovaj duel ulaze sa skorom od tri pobede i osam poraza, kao i sa dve neodigrane utakmice. Na drugoj strani, Partizan je do sada sedam puta bio uspešan, dok je pretrpeo šest poraza.

Marinović još jednom istakao i kolika nelagoda i nesigurnost vladaju ove sezone.

"Nije zahvalno pričati o narednoj utakmici iz razloga što se nekoliko puta dogodilo nama, a naravno i svim ostalim ekipama, da meč bude odložen. Dakle, upravo ta nesigurnost predstavlja veliku smetnju za pripremu duela. Prosto rečeno, nismo sigurni sve do trenutka dok ne izađemo na parket i sudija označi početak susreta", rekao je Marinović.

Utakmica Borac - Partizan igra se sutra od 17.00.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track